Anläggningsarbetare Mark

Sista ansökningsdag: 2019-07-11 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du erfarenhet inom VA, mark och infraprojekt och söker efter nya utmaningar? Till vår avdelning Civil West söker vi ytterligare efter nya kollegor. Som anläggningsarbetare kommer du att vara en del i en högpresterande avdelning med några av regionens mest intressanta infrastrukturprojekt. Vill du vara med på resan?

Rollen hos oss

Som Anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med allt inom stora och mindre mark- och anläggningsjobb. Du kommer att utföra rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten samt arbeten med infrastruktur. Du kommer att arbeta både i större och mindre lag vilket kräver att du samarbetar med andra och snabbt kan hantera snabba beslut och tvära kast. Vidare kommer du att vara delaktig i den dagliga arbetsmiljön tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom VA, allmänt markarbete och infraprojekt. Vi ser gärna att du också har tidigare erfarenheter inom området. Vi ser det som meriterande om du genomgått Trafikverkets kravutbildningar liksom giltiga behörighetsutbildningar som säkerhet på väg, PE-svets, ESA mm.

Arbetet bedrivs i både stora och små lag och i vissa fall under tidspress därför söker vi dig som är flexibel med god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi ser att du är praktiskt lagd samt driven, självständig som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. 

Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information:

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är Västra Götaland och Norra Halland. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Malin Ekstrand via mejl malin.ekstrand@ncc.se

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2019-07-11. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: