Projektchef Väg/Järnväg

Sista ansökningsdag: 2019-08-11 -

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker vi Projektchefer till enheten Väg/Järnväg!
Vi ser ett flertal stora väg- och järnvägsprojekt i vår region Infra North och för att lyckas med alla spännande utmaningar inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då projekten är varierande erbjuds du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar. Välkommen att bli en av oss!

Rollen hos oss
Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för enheten Väg/Järnväg. Du får ett övergripande ansvar att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Naturligtvis genomförs detta i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys. Du leder produktionsprocessen, enligt NCCs verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Du kommer även ingå som en naturlig del i anbudsarbetet, främst för att säkerställa erfarenhetsåterföring samt att de mest framgångsrika produktionsmetoderna tillämpas. Att tillsätta rätt organisation för projektet är självklart en viktig uppgift för dig i vår process.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö där vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel.

Som projektchef har du dessutom ett personal- och ledaransvar för de medarbetare som arbetar i enheten och en viktig uppgift i rollen är att vara med och utveckla dem.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt, stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har...

 • byggteknisk utbildning
 • mångårig erfarenhet av byggproduktion inom mark, väg och/eller järnväg
 • arbetat i ledande position under några år antingen som tung platschef eller projektchef
 • goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder
 • vana av ekonomiskt ansvar
 • goda kunskaper i entreprenadjuridik

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Du behöver även...

 • trivas i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal
 • vara intresserad av en roll där ditt ledarskap och din produktionskompetens kommer att sättas på prov
 • vara en närvarande chef som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare och vill aktivt bidra till deras utveckling
 • ha lätt för att bygga nätverk, skapa och upprätthålla relationer med såväl kunder, kollegor och andra intressenter
 • ha en positiv inställning samt visar stort engagemang då vi vet att detta påverkar dina medarbetare på ett positivt sätt och att ni därigenom klarar av att driva ett eller flera projekt mot uppsatta mål. Detta kräver stark drivkraft, stor trygghet och integritet
 • vara tydlig och klar i din kommunikation, kan prioritera och delegera samt följa upp för att säkerställa att arbetsuppgifterna blir utförda rätt och i tid
 • i din roll som ledare och chef känna dig bekväm med NCC´s grundläggande värderingar - Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda- och att du är en förebild gällande efterlevnaden av dessa
 • vara prestigelös och ödmjuk

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placering utifrån projektens och dina förutsättningar.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Produktionschef Anders Gard via mobil 070-088 88 44 eller mail anders.gard@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-08-11.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: