Projektinköpare Infra

Sista ansökningsdag: 2019-06-27 - Karlstad

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projektinköp - från anbud till färdigt projekt

Vi kan lova dig ett utvecklande arbete med stort ansvar och ett brett utbud av projekt.

Din roll

Som projektinköpare har du det övergripande ansvaret för allt som rör inköpen i dina projekt. Beroende på projektets omfattning kan du ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

Du driver inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Detta innebär att du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal, säkerställer kontrakten samt att vi har rätt leverantörer.

Som stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

Region Infra Middle arbetar med allt ifrån mark- och anläggningsprojekt till mer komplicerade industriprojekt. Du har dagligen ett nära samarbete med anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör och projekteringsledare.

Du tillhör avdelningens specialistgrupp och rapporterar till gruppchefen i Karlstad.

Dina erfarenheter

Arbetar du idag som exempelvis inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare inom anläggnings- eller byggbranschen tror vi att du har en bra bakgrund för att klara jobbet.

Du måste även ha förståelse för och intresse av avtals- och entreprenadjuridik.

Dina egenskaper

Att alltid vilja göra affärer på ett affärsmässigt sätt och som vilar på etiska grunder samtidigt som du alltid tänker ekonomi.

Att du känner dig trygg i förhandlingssituationer även om det ibland kan bli diskussioner.

Du är noggrann och strukturerad samt skicklig på att hitta fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Du har drivkraften att kunna arbeta självständigt men måste även trivas med att arbeta i team då våra projekt många gånger drivs i olika samverkansformer.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort är Karlstad.

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Fredrik Mann, specialistchef, telefon 070- 088 82 44 alternativt till HR-partner Ellinor Johansson, på telefon 079-078 79 13.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock sista ansökningsdagen den 27 juni.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. NCC utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur.

Affärsområdet Infrastructure är en nordisk organisation fördelade i fyra divisioner, division Infra, division Civil Engineering Sweden, Civil Engineering Norway och division Road Services. Affärsområdet levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: