Kalkylspecialist

Sista ansökningsdag: 2019-06-23 - Umeå

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Till vår enhet Bostadsprodukter söker vi nu en kalkylspecialist. Bostadsprodukter är en enhet som stöttar samtliga NCC Buildings avdelningar i projektutveckling med bostäder.

Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare som kalkylspecialist. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.


Här är dina nya utmaningar

Som kalkylspecialist är du en viktig del i det team som arbetar med ta fram kalkylunderlag åt de lokala projekten. Du jobbar tillsammans med kollegor inom inköp, projektering, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet och värde för våra kunder.

Rollen är omväxlande med ständig kontakt med de lokala anbudsorganisationerna. Arbetsuppgifter består huvudsakligen av kalkylarbete och kostnadsutredningar. Digitalt arbetssätt genomsyrar rollen och användandet av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering är en del av din vardag. Goda kunskaper i kalkylsystemet MAP är meriterande.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med mångårig erfarenhet från kalkylarbete samt arbetslivserfarenhet från byggbranschen med några års erfarenhet från produktion. För att vara framgångsrik i rollen bör du kunna arbeta systematiskt, ha god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt intresse för BIM och VDC. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt med analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.


Ytterligare information

Tjänsten inleds eventuellt med en provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Placeringsort är företrädesvis Umeå eller Göteborg. Tjänsteresor inom Sverige kan förekomma.

Tjänsten kräver bra kunskaper i både tal och skrift i svenska samt god förståelse i engelska.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-23. Registrera din ansökan och CV nedan.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Andreas Wikman, chef för Bostadsprodukter, tfn 070-377 99 94.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: