Supervisor/arbetsledare Mobila krossar

Sista ansökningsdag: 2019-06-17 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi behöver omgående förstärka vår verksamhet i Sörmland, Västmanland och Örebro med en duktig och drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Här är dina nya utmaningar

Som Supervisor, planerar, leder och fördelar du arbetet och resurserna inom den dagliga verksamheten vid våra mobila krossverksamheter i Sörmland, Västmanland och Örebro med omnejd. Du har tekniskt ansvar för produktionens utförande. Tillsammans med ansvarig Site Manager planerar och säkerställer du att nödvändiga reparationer genomförs. Du arbetsleder underställd personal samt koordinerar underentreprenörer. Du arbetar löpande med att finna lösningar tillsammans med ansvarig Site Manager för att kostnadseffektivisera produktionen.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har 

Vi söker dig med en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom krossverksamhet eller annan industriell verksamhet. God datavana är ett krav.

Du är en självständig, drivande person med kostnadsfokus, som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du har tidigare erfarenhet av personalledning. Du är duktig på att kommunicera och vill utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaranställning. Placeringsort är på någon av företagets befintliga etableringar, inom det huvudsakliga arbetsområdet Sörmland, Västmanland och Örebro. Lämpliga orter kan vara Örebro, Västerås, Eskilstuna eller Enköping. B-körkort och tillgång till bil är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-17. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Andreas Hirscher, telefon 070-249 12 60 eller mail andreas.hirscher@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: