Träarbetare till byggservice i Karlskrona

Sista ansökningsdag: 2019-06-07 - Karlskrona

Ansök här

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Karlskrona med fler duktiga och engagerade medarbetare inom vår byggservicegrupp.

Träarbetare sökes till vår byggservicegrupp i Karlskrona

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige AB utvecklar anläggnings- och husprojekt.

NCC:s verksamhet inom hus o anläggning expanderar. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi därför duktiga och engagerade träarbetare.

Rollen hos oss
Som trä-arbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba i Karlskrona med närområde och bli del av ett team med gott kamratskap och bra stämning. 

Dina egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror du känner igen dig på följande beskrivningar:

  • Du ser dig som en händig problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ
  • Du kan prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress
  • Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete
  • Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet
  • Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

Dina erfarenheter

  • Yrkesbevis samt B-körkort är ett krav
  • Du behöver ha minst 5 års branscherfarenhet

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångs ort är Karlskrona. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder                                                                                                                                På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Kontaktpersoner Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Magnus Schill 070-579 29 87 eller Platschefen Mikael Roos 070–2340054.

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2019-06-07. Urval och tillsättning sker löpande.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag


Ansök här

Kontaktpersoner: