Arbetsledare/Supervisor Stora projekt

Sista ansökningsdag: 2019-06-16 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Rollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i västra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig att söka detta jobb!

Som arbetsledare på Stora projekt kommer du att driva och ansvara för beläggningsarbeten i västra och södra Sverige. Du kommer särskilt att driva större projekt där Trafikverket huvudsakligen är beställare. Du har ansvar för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna.
 
Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom beläggningsområdet samt god datorvana. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.
 
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är västra och södra Sverige, placeringsort efter överenskommelse; Göteborg/Uddevalla/Jönköping/Borås. B-körkort är ett krav.
 
Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
 
Hos oss är det du som påverkar din utveckling!
 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Håkan Storck, telefon 0703-01 66 42. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen? Kontakta gärna Junior HR Partner Kharman Befrin, 0790-72 81 73 Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-16.
 
Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: