Platschef stora projekt

Sista ansökningsdag: 2019-05-24 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Kineum och ett antal andra stora projekt. Vi behöver nu fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför en erfaren platschef.

Här är dina nya utmaningar
I din roll som Platschef kommer du att ha ansvar för ett projekt i storleksordningen 300 miljoner kronor till 1 miljard med uppgifter som varierar beroende på skedet i projektet.

Som Platschef har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet, ekonomi och personal och leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam. Din närmaste chef är Projektchefen som du kommer arbeta nära. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom entreprenadingenjörer, kalkyl, inköp och projektering.

Det finns dessutom ett nätverk inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjligheter att utbyta erfarenheter med andra Platschefer inom avdelningen.

Dina erfarenheter och kompetenser
Du har en relevant utbildning med bygginriktning samt flera års erfarenhet som plats/produktionschef inom stora projekt där du jobbat från start till färdigställande.

Som person motiveras du av utmaningar och är känd för att vara ansvarstagande med förmåga att se helheten och driva en effektiv, lönsam produktion. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra samt bygga framgångsrika team.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-05-24.

Välkommen med din ansökan!

Jobba på NCC
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: