Reparatör Södra Sandby

Sista ansökningsdag: 2019-06-23 - Lund

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Reparatör

Rollen hos oss

Vi söker en reparatör/mekaniker för vår krossanläggning i Södra Sandby. Arbetet består av uppstart och att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Dina erfarenheter

Du ska ha goda reparationskunskaper och erfarenhet av elektronik, hydraulik, samt el- och gassvetsning. Erfarenhet av att kunna läsa el- och/eller hydraulschema är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet från krossar och siktanläggningar.

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort är Södra Sandby, Lund. Skiftgång kan även förekomma. B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Vill du veta mer om tjänsten?
 
Kontakta gärna Supervisor David Lindström, 0706-36 13 74, eller david.lindstrom@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 juni. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.


Ansök här

Kontaktpersoner: