Anläggningsarbetare

Sista ansökningsdag: 2019-03-31 -

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Nu söker vi ett antal Anläggningsarbetare till kommande projekt i Jämtland och Västernorrland. Kom och hjälp oss att växa! Vi inom region NCC Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Du kommer att arbeta i olika projekt där du ges möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar
Som Anläggningsarbetare på NCC kommer du att få jobba med både mindre och större anläggningsjobb inom både Jämtlands- och Västernorrlands län. Våra projekt består till stor del av betongarbeten mot energisektorn samt broarbeten.

Dina erfarenheter
Du som söker har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete alternativt är nyutbildad snickare eller betongarbetare med avklarad examen vid byggprogrammet på gymnasienivå. Har du yrkesbevis inom trä eller betong är detta meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Vi ställer höga krav på engagemang och samarbetsförmåga. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Projektchef Simon Lans på 072-211 69 93 alternativt Projektchef Jörgen Nygård på 070-3492641.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-03-31.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: