Anbudsingenjör

Sista ansökningsdag: 2019-11-03 -

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.  

Nu växer vi inom Region Infra i Gävleborg!
Vi behöver därför förstärka anbudsorganisationen i Gävleborg med en Anbudsingenjör som har kunskap om mark, väg och anläggning.

Arbetsuppgifter
Du är en nyckelperson i anbudsprocessen som du driver från anbudskalkylering till färdigt anbudsförslag. Din roll är oerhört viktig för att vi ska lyckas fortsätta utveckla våra mark-, väg- och anläggningsprojekt med hög kvalitet och god lönsamhet. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att komma med tekniska förslag och lösningar, mängdberäkning, pris- och tidsättning, offertförfrågningar och upphandlingar. Hos oss får du en variation genom att arbeta i både mindre som väldigt stora projekt och i ett nära samarbete med anbuds- och projektingenjörer, inköpare, platschefer, projektchefer och produktionschefer.  Du arbetar under eget ansvar men med support från våra processer och välutvecklade system har du ett tydligt stöd i ditt arbete.

Vem är du?
Som anbudsingenjör gillar du utmaningar och att jobba gentemot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Du är en person som trivs med att arbeta med siffror, göra risk- och möjlighetsbedömningar och skapa resultat i ditt jobb. För att både trivas och lyckas i rollen behöver du ha ett utpräglat affärssinne som innebär eget driv, struktur och uthållighet.
Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning och/eller erfarenhet från byggbranschen genom tidigare arbete som anbudsingenjör eller entreprenadingenjör. Du kan även ha erfarenhet från arbete i produktion när det gäller större projekt inom mark, väg och anläggning, med viljan att anta utmaningen som anbudsingenjör. Det är viktigt med goda kunskaper i Excel samt vana från något kalkyleringsprogram, där vi arbetar i MAP.

Ansökan och kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar NCC Infra med Capto HR. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Westin rekryteringskonsult på telefon 079 – 079 93 69 eller Johan.Westin@Captohr.se.

Du ansöker till denna tjänst via följande länk:  https://captohr.se/job/ncc-infra-anbudsingenjor-gavleborg/

Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: