Produktionsstöd Ekonomi och Miljö

Sista ansökningsdag: 2019-03-05 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

I rollen som produktionsstöd har du en stödjande funktion till Site Manager avseende ekonomi, administration och mottagningskontroller på en eller flera täktanläggningar.

Rollen kan beskrivas med två inriktningar, dels en administrativ-/ekonomisk del och dels en miljöinriktning. Den administrativa-/ekonomiska delen innebär arbetsuppgifter som kontering av leverantörsfakturor, periodiseringar, upprätta faktureringsunderlag, prognosarbete, löneregistrering för yrkesarbetare, registrera och följa lagervolymer av material, jämföra levererade/mottagna volymer mot tillstånd. Den miljöinriktade delen innebär arbetsuppgifter som att agera mottagningskontrollant vid avlastning inne på täktområdet och utföra stickprov enligt egenkontrollprogrammet, dokumentera och spara avvikelser och avvisade lass i särskilt system. Du kommer att få relevant utbildning hos oss när det gäller den miljöinriktade delen i tjänsten.

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har som lägst gymnasiekompetens och minst 3 års erfarenhet av arbete som innefattar hög servicenivå i en roll med administrativt arbete. Det är meriterande om du har en kvalificerad yrkesutbildning mot miljö och erfarenhet från anläggningsbranschen.

Som person är du strukturerad, noggrann och organiserad, du är praktiskt lagd och uppmärksam på detaljer. Vidare har du lätt för att ta kontakt med andra människor och upprätthålla ett gott samarbete. Arbetet är självständigt och kräver flexibilitet, serviceinriktning, lyhördhet och initiativ. Du behärskar Office Paketet och uttrycker dig väl muntligt och skriftligt på svenska. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då resor förekommer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringen är på vår täkt i Göteborg. 

Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

För mer information om tjänsten kontakta
Vill du veta mer om rollen som produktionsstöd hos oss? Kontakta gärna Site Manager, Oscar Löfgren, 0706-59 38 42. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2019-03-05. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

Välkommen med din ansökan


Ansök här

Kontaktpersoner: