Innesäljare/Area Back Office Sales

Sista ansökningsdag: 2019-03-10 - Eskilstuna

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Din roll hos oss
Som innesäljare representerar du Sektor Stenmaterials erbjudande och ansvarar för försäljning inom Södermanlands- och Västmanlands Län. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att sälja hela lokala sortimentet av stenmaterial till våra kunder, upprätta säljbudget, identifiera kundernas behov och följa upp kundundersökningar, besvara inkommande förfrågningar och ta fram professionella anbud och driva säljprojekt till affär. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundkontakter för att identifiera nya affärsmöjligheter. I teamet finns engagerad och erfaren produktionspersonal och ett säljteam som du kommer att ha ett nära samarbete med.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har erfarenhet från täktverksamhet eller anläggningsbranschen alternativt närliggande bransch. Du har med fördel arbetat som säljare eller arbetsledare, platschef alternativt likvärdig roll där sälj varit minst en del av dina arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem för planering och genomförande av kundrelaterade aktiviteter. Du har lägst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har ett nätverk i regionen inom branschen.

Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du förstår värdet av en närvarande dialog med kund och du har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska väl i både tal och skrift.
 
Ytterligare information
Du har din placering i Eskilstuna och ditt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Resor kan förekomma i tjänsten. B-körkort är ett krav. 

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 10 mars. Vill du veta mer om rollen som Innesäljare till Stone Material, kontakta gärna Ann-Sofie Törnqvist +46705390839. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.


Ansök här

Kontaktpersoner: