Produktionschef - Västmanland och Södermanland

Sista ansökningsdag: 2019-02-18 - Västerås

Ansök här

Har du en passion för affärer samt att leda och utveckla människor? Vi söker en produktionschef som är ansvarig för vår mark och anläggningsverksamhet i Västmanlands samt Södermanlands län. Vi erbjuder en spännande tjänst där du får möjlighet att leda och utveckla vår personal och organisation till en framgångsrik produktionsenhet.

Här är dina nya utmaningar

Rollen innebär ett eget geografiskt ansvar där både anläggning och markarbeten ingår. Du ansvarar för att driva den strategiska och operativa utvecklingen av din produktionsenhet. Du har personalansvar för 3-4 projektchefer och deras produktionspersonal.

Huvuduppgiften handlar om att leda, utveckla och coacha projektcheferna i ledarskaps- och projektfrågor samt att erhålla orderingång inom tilldelad marknad. Du säkerställer att projekten drivs på ett effektivt och lönsamt sätt med rätt kvalité, fördela produktionsresurserna samt optimera bemanningen i verksamhetens samtliga projekt. För oss är arbetsmiljön av största vikt och kommer kräva ett stort engagemang från dig.

Om avdelningen

Produktionsenheten ingår i Infra Middle som är en region inom NCC Infrastructure med över 300 medarbetare som omsätter över 1 miljard kronor om året. Du är en av tre produktionschefer och förväntas ha en aktiv roll i regionens ledningsgrupp. Tillsammans arbetar vi målinriktat för att bibehålla och stärka NCC:s position som en ledande aktör i Mälardalen. I rollen rapporterar du till regionchefen för Infra Middle.

De här erfarenheterna och egenskaperna ser vi att du har:

  • Inspirerande och tydligt ledarskap
  • Flera års erfarenhet av arbete i motsvarande befattning eller känner att det här är nästa steg i din utveckling
  • Erfarenhet att leda större projekt mot uppsatta mål avseende tid, kvalité och ekonomi

Du har en byggteknisk utbildning, troligen på högskolenivå, samt flera års erfarenhet av ledande befattningar inom byggbranschen.

Som chef och ledare på NCC är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar - ärlighet, tillit, respekt och framåtanda samt med vår höga miljömedvetenhet – där vi ser dig som en naturlig förebild. Du är resultatorienterad och driven i ditt arbete samt har ett sinne för goda affärer. Du ser fördelen i att utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kollegor i regionen och har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Västerås.

Välkommen med din ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till regionchef Henrik Enell på telefon 076-101 29 59. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Chef Pierre Abrahamsson på telefon 070-320 61 92. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2019-02-18.

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 55 Mdr SEK och ca 17 800 anställda (2017). NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Pierre Abrahamsson
HR-Chef
070-320 61 92

Henrik Enell
Regionchef
076-101 29 59