Installatörer sökes till NoDig, NCC

Sista ansökningsdag: 2019-02-24 - Jönköping

Ansök här

Byggbranschen står idag för en stor del av miljöbelastningen men med vårt erbjudande inom schaktfritt ledningsbyggande har vi en möjlighet att minimera miljöbelastningen och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistavdelning som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet.

Efter ett framgångsrikt 2018 blickar vi nu framåt och utökar vår verksamhet genom att starta upp en enhet även i Jönköping. Därför söker vi nu två Installatörer med placering i Jönköping.

Här är dina nya utmaningar

Som installatör hos oss på No Dig, NCC, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark med flexibla foder s.k. strumpor. Du kommer att vara en viktig del av den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att ha mellersta Sverige som arbetsområde vilket innebär en mycket spännande och omväxlande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där ni gemensamt planerar och utför uppdrag med stöttning av Arbetsledare och Projektchef.

I rollen som Installatör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är signifikant för ditt sätt att vara.

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi

Vi söker dig som är praktiskt lagd och gärna har erfarenhet av VA/anläggningsarbete. Du är självständig, engagerad och trivs med att arbeta i team.

  • Gymnasieutbildning
  • C-körkort
  • Viss datavana
  • Maskinkunskaper och tidigare erfarenhet av infordring är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre.

Kom och väx!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Placeringen är på kontoret i Jönköping men arbetsområdet är mellersta Sverige.

Vi kommer boka intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten? Hör gärna av dig till Projektchef Jonas Mader på telefonnummer 076-521 52 46.


Ansök här

Kontaktpersoner: