Administratör/ Produktionsstöd

Sista ansökningsdag: 2019-02-25 - Sundsvall

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Dina nya utmaningar
 
Som administratör hos oss erbjuds du en stor variation och bredd av arbetsuppgifter, där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att supportera våra chefer och medarbetare i produktionen. I rollen kommer du att arbeta med kontroll och hantering av fakturor så som kundfakturor, leverantörsfakturor och kreditfakturor. Vid behov skall du även vara behjälplig med övrigt förekommande produktionsadministrativa arbetsuppgifter som våra chefer behöver support i. Vi söker en kvalificerad administratör som vill vara med att påverka och bli en viktig spelare i vår verksamhet.
 
Dina erfarenheter och egenskaper
 
Vi ser att du har en utbildning på minst gymnasienivå, meriterande är en eftergymnasialutbildning lämplig för rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt administrativt arbete. Vidare har du mycket god datavana och kunskaper i MS Office. Vi ser även att du har arbetat med ekonomistyrning, bokföring och kontering.
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen tycker du om att ha en bredd i ditt arbete och motiveras av varierande uppgifter. För att trivas och prestera väl i rollen tror vi att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt, ta ansvar och egna initiativ. Då du kommer att ha stora kontaktytor inom verksamheten är det viktigt att du trivs med att skapa goda relationer med olika typer av människor samt att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer.
 
Ytterligare information
 
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning med placering på NCC's kontor i Sundsvall. Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry. B-körkort ett krav.
 
Kontakt och ansökan
 
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta AM Mikael Eliasson, tfn 070-216 88 13. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-02-25.
 
Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vår organisation genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ansök här

Kontaktpersoner: