COOP-praktik Hus/Bostad Uppsala

Sista ansökningsdag: 2019-02-28 - Uppsala

Ansök här

Kom och gör COOP-praktik hos NCCs Hus- och Bostadsavdelning.

Vad är COOP?
COOP är en förkortning av Cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Uppsala universitets Högskoleingenjörsprogram i byggteknik och det bygger på ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag. Praktiken ska bidra till ett integrerat lärande där praktiska erfarenheter får komplettera de teoretiska kunskaperna vilket är av stort värde i arbetslivet efter studietiden.

Vid praktikstart får du en individuell utvecklingsplan samt en handledare som följer dig under praktikåret för att på bästa sätt utveckla dig inom vår produktionsverksamhet. Du kommer också få bred kunskap om branschen samt en inblick i möjliga yrkesval och utvecklingsvägar inom vårt företaget. På våra Hus- och Bostadsprojekt kommer du få lära dig produktionsplanering, logistik, inköp, kostnadsuppföljning, avtal, utsättning med mera. 2 platser finns på projeket Ångströms.

Vem kan söka?
Denna praktik är enbart  för dig som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet och har ett genuint intresse för byggbranschen, NCCs Hus och Bostadsbyggande och delar våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla både ett CV och personligt brev, du registrerar dig nedan. I urvalsprocessen utgår vi från dessa dokument så beskriv varför du är lämpad genom att lyfta fram dina meriter, förtydliga varför du söker praktik på NCC, specificera dina intresseområden etc. De som väljs ut i rekryteringsprocessen kontaktar vi.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 28 februari 2019

Intresserad av att veta mer?
Välkommen att kontakta Produktionschef Hus, Roger Carlsson, på tele 076 101 25 73 eller Produktionschef Bostad, Mikael Vikholm, på tele 0705 155 290.

Vi ser framemot din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.


Ansök här

Kontaktpersoner: