Platschef/Site Manager

Sista ansökningsdag: 2019-02-18 - Mjölby

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med arbetsledaren planerar och leder du projekten framåt, följer upp projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du ansvarar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll rapporterar du till Arena Managern.

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som platschef hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att ha ett tydligt ledarskap och skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverande och engagerat team. I tjänsten ingår beredskap både i sommar- och vintertid.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av drift och underhåll av vägar och gator. Du kan ha en bakgrund som innebär att du även har arbetat med mark-, bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande verksamhet. Vi söker dig som har erfarenhet som värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. God datavana rörande Officepaketet och B-körkort är ett krav för tjänsten. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-02-18. Tjänsten är en tillsvidare på heltid och eventuellt tillämpas provanställning. Urval och tillsättning kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Carl-Johan Bjurström telefonnr 0142-836 71.


Ansök här

Kontaktpersoner: