Bergarbetare

Sista ansökningsdag: 2019-01-31 -

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen hos oss
Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Vi söker nu bergarbetare till våra projekt främst i Jämtlands län. Du kommer att arbeta med bergarbete, kontrollskrotning, samt mindre bergförstärkningsåtgärder.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av bergarbete. Det är meriterande med någon form av utbildning inom berg. Meriterande är också C eller E-kort eller förarbevis för lastmaskin/grävmaskin.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information
Anställningsform är provanställning som övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Heltid. Dagtid

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Platschef Mattias Söderin på 070-6552248 alternativt på mattias.soderin@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-01-31.

Välkommen med din ansökan!

 


Ansök här

Kontaktpersoner: