Arbetsledare Betong

Sista ansökningsdag: 2019-01-20 - Stockholm

Ansök här

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare till våra industri- och anläggningsprojekt i Stockholm! Vill du vara med och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Välkommen att växa med oss!

Din roll
Som Arbetsledare erbjuds du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet innebär delaktighet i olika projekt inom industri, anläggning, betong och träarbeten. I samarbete med platschefen planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och garanterar att vi håller vad vi lovar. Som Arbetsledare koordinerar, bevakar och styr du produktionens dagliga aktiviteter, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten för ett resurseffektivt arbete. Du hanterar även materialinköp och är en viktig förebild för dina medarbetare i säkerhetsarbetet. Du rapporterar till Platschef.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år som Arbetsledare och/eller har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. För denna rekrytering söker vi dig som även har erfarenhet av betongreparationer, armering och ROT-arbeten. C-körkort är meriterande för att kunna hantera våra maskiner samt vattenbilningsutrustningen.

Ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för arbetet ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb, ansvarsfull och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Vi ser gärna att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig
På NCC har vi bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i Arbetsledarrollen. I rollen får du möjlighet till en stor variation av projekt eftersom regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 20e januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Lena Sandelin 0706 - 70 82 81.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Avdelning Infraservices är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Lena Sandelin
Projektchef
0706 - 70 82 81