Projektör VVS

Sista ansökningsdag: 2019-01-31 - Solna

Ansök här

Här är dina nya utmaningar

Vi söker dig som är engagerad och som har en vilja att vara med att fortsätta utveckla vår enhet. Som projektör hos oss arbetar du med VVS-konstruktion i Autocad tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten. Du har med dina kunskaper inom VVS även förmågan att se helheten för de andra installationsdisciplinerna, från ett projekts tidiga skede till produktionsstart samt i avslutningsskedet. Du är van att upprätta handlingar inom alla skeden såsom programhandling/systemhandling/förfrågningsunderlag.

Arbetet bedrivs genom samverkan mellan de olika teknikkompetenserna inom Teknik och Hållbarhet och i nära samarbete med olika kunder inom NCC-koncernen. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som arbetat några år som VVS-konsult. Du har med fördel erfarenhet av arbete med eller ”mot” en entreprenör. Vi ser att du är gymnasie- eller högskoleingenjör med inriktning på VVS-installationer. Har du dessutom erfarenhet av VVS/Styr ser vi det som mycket meriterande. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du gillar både att jobba självständigt och i grupp. Självklart brinner du för byggbranschens utveckling inom VDC (Virtual Design and Construction). Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vara en god kommunikatör. Du behärskar Office paketet samt Autocad/Magicad.


Ytterligare information

Tjänsten är en  tillsvidareanställning med placering i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontakta gärna ansvarig rekryterare, Karin Österman de Wall, 079-078 72 10 eller gruppchef Janne Andersson, 079-072 77 57 om du har ytterligare frågor. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att göras löpande. Ansök  därför så snart du kan, dock senast den  2019-01-31


Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Välkommen till oss!


Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

 

”Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag”

 


Ansök här

Kontaktpersoner: