Projektekonom/Controller till Building

Sista ansökningsdag: 2019-02-02 - Göteborg

Ansök här

NCC Building bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden. NCC Building är NCC:s största affärsområde och finns representerad i hela Norden och har en stark ställning på den svenska marknaden. NCC Building Sverige har ca 3 800 medarbetare och omsatte 2017 ca 14 Mdr SEK.

Rollen hos oss
Rollen som projektekonom på affärsområdet Building kan beskrivas som en spindel-i-nätet-roll med fokus på att supporta projekten men även avdelningen. Det kommer innebära gängse ekonomiuppgifter så som attest av fakturor, ombokningar och hantera fellistor. Du kommer även supporta projekten vid frågor i samband med prognos och utfallsrapportering med diverse analyser och sammanställningar och då som ett stöd till divisionscontrollern. Det är en roll där du får jobba proaktivt och självständigt men inom givna ramar med många kontaktytor. Du rapporterar till Divisionscontrollern.

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har en relevant akademisk utbildning och något års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent. Dina systemkunskaper är goda och du är van att arbeta i Excel. Erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av produktionsprojekt ser vi som meriterande.
Som person är du affärsinriktad, självständig och har en god analytisk förmåga. Vidare är du strukturerad, bra på att kommunicera och trivs med att samarbeta med andra. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-02-02.

Kom och väx med oss!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.  

Välkommen med din ansökan!

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: