Platschef Infra

Sista ansökningsdag: 2019-01-31 - Lidköping

Ansök här

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och infrastruktur. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Infrastructure med region Infra East har en spännande tid med en stark marknad framför sig. Vi behöver nu förstärka vår organisation i Skaraborg och Falköping med en affärsmässig Platschef som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen.

Här är dina nya utmaningar
Som Platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom byggprocessens olika skeden. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är ansvarig för arbetsmiljön på arbetsplatsen och arbetar aktivt med att utveckla medarbetare och får teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC såsom inköpare, anbudsingenjörer och entreprenadingenjörer.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som exempelvis platschef alternativt som självgående arbetsledare med erfarenhet av att driva egna projekt. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningar/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Vi ser också att du har drivit projekt tidigare med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i byggprojekt.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta i huvudsak runt Falköping med omnejd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Svensson, Projektchef, på telefon 079-072 79 34. Registrera gärna din ansökan och CV så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ansök här

Kontaktpersoner: