Logistiker i stora projekt för Building

Sista ansökningsdag: 2019-01-31 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker nu flera logistiker till våra stora projekt såsom Kineum, ett 28-våningshus i Gårda, och Lisebergs Jubileumsprojekt. Det kommer vara utmaningar som kräver blick för både helhet och detaljer samt förmåga att planera, prioritera och kommunicera. Du kommer att vara en del av avdelningen Building Väst som består av cirka 400 medarbetare. Vi har en stark orderportfölj med ett flertal intressanta projekt i regionen. Vill du vara med på resan? Sök till oss idag!

Här är dina nya utmaningar
I din roll som logistiker är din huvudsakliga uppgift att planera och samordna logistiken av material till och från byggarbetsplatsen. Arbetet innebär samarbete med många olika aktörer inom projektet vilket ställer stora krav på affärsmässighet, kommunikationsförmåga med fallenhet för att skapa goda relationer samtidigt som du säkerställer att gällande regler och direktiv följs.

I dina arbetsuppgifter ingår:
-Planering av logistikflöden
-Upprätta APD-planer och säkerställa framkomlighet på byggvägarna
-Rapportering av nyckeltal och viss arbetsledning

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund som logistiker, gärna från byggbranschen och med en relevant utbildning. För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara självgående, ansvarstagande och ha förmåga att skapa struktur och ordning samt förstå vikten av ett bra samarbete med alla inblandade. Du är en van användare av affärssystem och Office-paketet och kommunicerar utan bekymmer både på svenska och engelska. För att trivas och passa in i vår organisation behöver du gilla att arbeta med utveckling och förbättring.

Ytterligare information
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektet. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-01-31.

Kom och väx med oss!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ansök här

Kontaktpersoner: