Chef Strategi och Affärsutveckling

Sista ansökningsdag: 2019-01-31 -

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

NCC Industry AB söker en inspirerande samt stödjande Chef Strategi och Affärsutveckling med ansvar för sektor Stenmaterial Sverige.

Här är dina nya utmaningar  

Som chef för Strategi och Affärsutveckling verkar du tillsammans med ledningsgruppen för att Stenmaterial Sverige växer lönsamt, där du leder arbetet med framtagande och uppföljning av strategiplan för sektorn. Du arbetar nära verksamheten och stödjer linjeorganisationen i arbetet med att ta fram lokala strategiplaner med tillhörande aktiviteter. Förutom att driva och följa upp sektorns strategiarbete i Sverige ingår det även i rollen att driva strategiska projekt på uppdrag av Sector Manager. I uppdraget ingår att upprätta marknadsanalys samt sälj- och marknadsplan för sektorn. I ditt ansvar ligger utveckling av säljstyrningsprocessen samt att leda arbetet med kundavtal som gäller för hela sektorn. Du koordinerar arbetet i sektorn gällande effektivisering av produktionen, och du kommer att medverka vid olika divisionsövergripande utvecklings- och samverkansprojekt. Som chef för Strategi och Affärsutveckling rapporterar du till Sector Manager för Stenmaterial Sverige.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

För att lyckas i rollen ser vi gärna en högskoleutbildning inriktning ekonomi alternativt bygg- och anläggning, samt 5-10 års erfarenhet inom entreprenadbranschen där du kommit i kontakt med stenmaterial i någon form. Vi ser gärna en linjechefsbakgrund där du fått erfarenhet från verksamheten och budgetansvar.

Som chef för Strategi och Affärsutveckling är du inspirerande och stödjande, du skapar och står upp för de förändringar som krävs för en hållbar utveckling av organisationen och fattar beslut grundade på våra värderingar. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten och våra resultat utifrån strategiska hot och möjligheter. Det är viktigt att du är tillgänglig i arbetet ute hos våra chefer i verksamheten. Du är analytisk och drivs av att nå uppsatta mål.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placering är företrädesvis vid något av våra större kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg eller Malmö, men även andra orter kan diskuteras. Arbetet innebär frekventa resor till våra olika arbetsplatser, övernattning kan förekomma. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om rollen som chef för Strategi och Affärsutveckling hos oss är du välkommen att kontakta Sector Manager Robert Lindgren på telefon 070-602 73 87. Registrera din ansökan och CV snarast då urval sker löpande, dock senast den 2019-01-31.

Kom och väx!

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.  

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: