Platschef Building

Sista ansökningsdag: 2019-01-19 - Perstorp

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Stationär Platschef med ansvar för både Hus- och Markarbeten i Perstorp!

Vi söker en affärsinriktad Platschef som vill ta ett övergripande ansvar för vår verksamhet i Perstorp. NCC har sedan lång tid tillbaka samarbetat med Perstorp AB hos vilka vi utför kontinuerlig Renovering, Mark- och Underhållsarbete. Arbetet utförs inom Perstorps Industriområde som omfattar ca 200 ha.

Rollen hos oss

Vår platschef ansvarar för projektens planering och genomförande, d.v.s. från beställning till överlämnande, avseende kvalitet, ekonomi och tid. Uppdragen varierar i storlek och kan vara allt från renovering av lokaler, mindre nybyggnationer samt mark- och betongarbeten.

Du kommer att bli ansvarig för en verksamhet som idag består av en arbetsledare, en administratör/utsättare, 15–20 yrkesarbetare samt grävmaskinister.

I tjänsten ingår även kalkyl- och offertarbete, riskanalyser samt arbetsmiljöansvaret.

Många projekt drivs i samverkan med kund/beställare och andra samarbetspartners. Du kommer att medverkar vid upphandling, hålla en tät kontakt med beställarens byggledare, stötta och vara delaktig inom många olika skeden av byggprocessen. Av den anledningen är förmågan att behålla och utveckla goda relationer till samarbetspartnerna väldigt viktiga.

En framgångsrik platschef är en bra ledare som har förmågan att planera och samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt är lösningsfokuserad. Detta kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi beter oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

Dina erfarenheter

Byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens.
Mångårig erfarenhet som platschef av mark-och/eller anläggningsarbeten alternativt hus.
Goda kunskaper om produktionsplanering- och kalkylarbete och ekonomisk uppföljning.

Dina egenskaper
Självgående och driftig.
Utvecklings- och lösningsfokuserad – se möjligheter.
Förmåga att överblicka helheten och bra på att planera och organisera projekt.
Affärsinriktad dvs resultat- och lönsamhetsinriktad entreprenör.
Tycker om att leda och utveckla medarbetare samt verksamhet.
Arbetar aktivt med att delge information och kunskap till dina medarbetare, samt ha förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Körkort krävs.

Kontakta gärna projektchef Johan Rubin, 070–2486999 alternativt HR specialist Monica Klersén på telefon 070-653 90 49 för ytterligare information. Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Senaste ansökningsdagen är dock den 2019-01-19.

Välkommen med din ansökan! 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: