Anläggningsarbetare till NCC NoDig

Sista ansökningsdag: 2019-01-20 - Malmö

Ansök här

Nu söker vi en Anläggningsarbetare till specialistavdelningen NoDig inom affärsområdet Infrastructure på NCC. NoDig erbjuder ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse. Genom schaktfritt arbete minimerar vi resurser, buller, transporter och störningar samtidigt som vi skapar stora miljövinster. Eftersom verksamheten expanderar söker vi nu fler kollegor till vårt team i södra Sverige. Vill du bli en av oss?

Din roll
Som Anläggningsarbetare ingår du i ett team med åtta andra yrkesarbetare och rapporterar till din arbetsledare. Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen innebär stor variation sett till både arbetsuppgifter och arbetsplats. Dina arbetsuppgifter utgörs främst av schaktfria tekniker som bland annat styrd borrning, plaströrsvetsning, rörläggning, rörspräckning samt strumpinfodring. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder, men dina kollegor finns bara ett samtal bort, och vi jobbar alltid för att stötta varandra.

Du utgår vanligtvis från vårt kontor i Malmö men tjänsten innebär till stor del resor i södra Sverige. Huvudsakligen rör det sig om dagsresor, periodvis blir det mycket övernattningar. Som kompensation arbetar du fyra dagar i veckan och är ledig på fredagar.

Din profil
Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCCs främsta kontakt gentemot exempelvis våra installatörer, specialister, renoverare och inte minst våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov.

Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från mark och anläggningsarbete. För att trivas i rollen är ett stort intresse för teknik, el och hydraulik, mekanik samt god datorvana önskvärt. BE-körkort är ett krav, med tiden krävs även ett C kort.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Hos oss får du jobba med moderna tekniker, nära beställaren samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner som bland annat lunchsubventioner och genomgående arbetstid.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 20 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Bastiaan den Braver tel. 0765 - 21 52 42.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Markarbetare, Yrkesarbetare, Maskinförare, Anläggare

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Bastiaan Den Braver
Projektchef
0765 - 21 52 42
bastiaan.den.braver@ncc.se

Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.se