Platschef Building ROT

Sista ansökningsdag: 2019-01-19 - Helsingborg

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vill du arbeta i ett vinnande lag med ett väl genomtänkt koncept?

NCC har under de senaste åren fått förtroendet att genomföra ett flertal renoveringsprojekt inom stora bostadsbestånd i nordvästra Skåne. Resultatet har varit mycket lyckat vilket medfört att våra kunder har givit oss ett fortsatt förtroende med ett antal nya projekt. 

Vi söker därför platschefer som vill bli en del i vårt framgångsrika ROT-team.

Din framtid

Som platschef har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar, från att en idé om en renovering tagit form, till att vi lämnar över till nöjda kunder och boende.

Genom att vara nyfiken på fastigheterna, dess utgångsläge och människorna som bor där, gör du renovering till en bra affär där livskvalitet och ekonomi går hand i hand.

Du har huvudansvaret för tid, kvalitet och ekonomi och tillsammans med kunniga medarbetare för du projektet mot mål. Du är den som ger kloka råd så att projektet ges rätt förutsättningar för att bli ytterligare ett framgångsrikt projekt.

Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på vilket skede projektet befinner sig i och dagarna består av en hel del möten med både medarbetare och underentreprenörer.

Som platschef för ROT-projekt ska du trivas med att jobba med, det som på pappret kan se näst intill omöjligt ut, att genomföra komplexa ombyggnadsprojekt med hållbara lösningar där de boende är nöjda och vill bo kvar efter renoveringen.

I rollen som platschef på NCC har du ett starkt stöd från kunniga specialister samt skickliga och erfarna yrkesarbetare som rapporterar direkt till dig.

Efter att ha arbetat med konceptet under flera år har vi lärt oss mycket. Den kanske största lärdomen är att bygga vidare på det som redan är bra och att se till varje fastighets, organisations och projekts specifika behov. 

Dina erfarenheter

Du har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du är eller har tidigare arbetat som platschef eller som kvalificerad arbetsledare under några år.

Har du tidigare erfarenhet från större renoveringsprojekt av bostäder är det meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är en trygg person, vill skapa och utveckla relationer med både kunder, underentreprenörer och dina medarbetare samt är nyfikenhet på att möta hyresgäster och som kan sätta hyresgästens välbefinnande och behov i centrum. 

Ditt ledarskap och problemlösningsförmåga samt ditt engagemang för ditt jobb är andra viktiga faktorer för att kunna passa som platschef hos oss.

Du tycker om att planera och organisera projekt, är lyhörd och kan sätta ner foten och fatta beslut när det behövs. Du har en förmåga att överblicka helheten och delar helt säkert vår tro att en bra och säker arbetsmiljö och boendemiljö gör skillnad.

Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att planera och organisera projekt och skapa lönsamma affärer.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort är Helsingborg.

Vid frågor kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070 - 653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, dock senast 19 januari 2019

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: