Platschef Building

Sista ansökningsdag: 2019-01-19 - Malmö

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Är du Platschefen som trivs med att leda, inspirera och utveckla andra?

 
Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Merparten av våra projekt omsätter mellan 50 – 750 Mkr. För tillfället bygger vi bl.a. Multihuset Limhamn, Vannhögsskolan Trelleborg, Lågehallarna i Hörby samt bostäder/kvarteret Sparven i Trelleborg. Dessutom har vi om- och tillbyggnadsprojekt så som Kv Davida (Konserthuset) i Malmö samt Herrestorpskolan Vellinge. Vi har nya spännande projekt och utmaningar som väntar på att få starta igång. Vill du vara med?

Din arbetsmiljö är väldigt viktig för oss därför har vi stort fokus på såväl den fysiska som den psykiska arbetsmiljön. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda ligger till grund för hur vi ska agerar på våra arbetsplatser.

Dina nya utmaningar!

Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö. Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål. Platschefen har en eller flera arbetsledare till sin hjälp beroende på projektets omfattning. Därtill finns en entreprenadingenjör som stöttar i frågor kring ekonomi och planering. Varje projekt har dessutom tillgång till projektinköpare, projekterings-ledare och installationsledare. 

Projekten du kommer att jobba med kommer att variera i storlek beroende på din erfarenhet och kunskap. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt har du ett tätt samarbete med projektchefen som är din närmsta chef. Dessutom finns det ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll. 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda. Du kommer dessutom att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Trivs du och känner dig trygg i rollen som platschef men vill byta företagskultur är vi intresserade av dig.

Du är en ansvarstagande entreprenör med förmågan att överblicka helheten, är bra på att planera och organisera projekt och skapa lönsamma affärer med god kvalitet.
Du vill skapa och utveckla relationer med både kunder, underentreprenörer och dina medarbetare.
Som ansvarig för ett projekt ser du till att dina kollegor och intressenter får den information de behöver för att genomföra ett bra arbete.
Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team. Detta kräver att du är lyhördhet men även kan ställa krav.
Du trivs bäst när det är en god stämning på arbetsplatsen och har lätt för att inspirera och vägleda dina kollegor.
Du vill skapa en säker miljö för dig själv och dina arbetskollegor.
 

Ytterligare information

Avdelning NCC Building Syd arbetar i 11 kommuner runt omkring Malmö. Vi är ca 300 anställda och omsätter ca 1 miljard kronor.

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

Kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 19 januari 2019.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: