Verksmaskinist

Sista ansökningsdag: 2019-01-15 - Kalmar

Ansök här

Verksmaskinist - Asfaltverk, NCC Trekanten, Kalmar

Ansök

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att styra tillverkningen med hjälp av datoriserad processtyrning, samt att utföra reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.
 
Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har stort intresse i att använda data i arbetet. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare är meriterande. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.
 

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig.
 
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Trekanten, som ligger ca 2 mil utanför Kalmar, men arbete på andra arbetsplatser inom området kan förekomma. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Johan Danielsson, tfn 0765-215352. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 15 jan 2019. Din ansökan och CV registrerar du nedan.
 
Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner:Fler lediga jobb
Alla lediga jobb i Kalmar län