Platschef Mark

Sista ansökningsdag: 2018-12-16 - Västerås

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef med inriktning markarbeten till verksamheten i Västmanland/Sörmland Marknaden bjuder på många utmanande mark- och anläggningsprojekt framöver och vi på NCC vill givetvis vara med och forma regionens infrastruktur och vara en samhällsbyggare i framkant.

Rollen hos oss Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid.

Du arbetar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Till stöd har du entreprenadingenjör och projektchef samt övriga specialister inom NCC.

Du har ansvar för arbetsmiljö på projektet. Du bidrar aktivt till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.

Dina erfarenheter Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten.  Vi tror att det krävs erfarenhet från arbete i produktion som exempelvis platschef alternativt som självgående arbetsledare med stort eget ansvar.

Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.

Dina egenskaper Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet, samt har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra. Detta gäller interna likväl som externa kontakter.

Förutom ett byggtekniskt kunnande är du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet och skapar harmoni i gruppen. Du gillar ordning och reda. Som person är du driftig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor.  Du är lyhörd och tar hänsyn till andra medarbetares åsikter och perspektiv samt delegerar arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarnas kunskap och förmåga.

Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar, samt verkar aktivt för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering inom Västmanland/Sörmland.

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Ho s oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna projektchef Patrik Näslund, tfn 076-521 55 42. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-12-16.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner:Fler lediga jobb
Alla lediga jobb i Västmanlands län