Verksamhetsutvecklare

Sista ansökningsdag: 2018-12-14 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Dina nya utmaningar

Som verksamhetsutvecklare på avdelningen Building Väst kommer du att vara en viktig och central del i avdelningen och vår utveckling. I din roll förväntas du att stödja avdelningschef, produktionschefer och specialistchef i frågor som rör vår verksamhetsutveckling och du ska tillsammans ledningsgruppen strategiskt leda verksamheten i Väst framåt.

Du kommer vara en del av ledningsgruppen och strategiskt leda verksamheten i Väst framåt genom ditt bidra till att förmedla, utveckla och implementera avdelningens strategiska plan i resten av vår verksamhet.

Du kommer bland annat att ansvara för:

  • Att bevaka och utveckla arbetet i kvalitets- och miljöfrågor. Det innebär att driva K/M arbetet framåt, följa upp att våra projekt följer rådande lagar, NCC:s värderingar, policys och riktlinjer.
  • Samordna strategiarbetet för avdelningen inklusive handlingsplaner
  • Stödja affärs-, specialist- och produktionsenheterna i utvecklingen framåt
  • Förbereda avdelningsmöten tillsammans med närmsta chef och ta fram underlag, dokumentera och utreda frågor i samband med dessa möten.
  • Driva och utveckla arbetet med erfarenhetsåterföring på avdelningen.

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet av arbete med kvalitets och miljöfrågor. Du innehar en eftergymnasial examen inom bygg, kvalitet/miljö eller närliggande område.

Vidare har du god kunskap om processer och verksamhetsstyrning samt en god förståelse för byggprocessen. Som person är du noggrann, analytisk, kommunikativ och självständig.  Du har en strategisk förmåga, där du med enkelhet kan se vilka parametrar som påverkar NCC:s affär. Du är duktig på att driva förändringsarbete samt leda och samarbeta med andra.

Jobba på NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

B-körkort är ett krav.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten når du Avdelningschef Fredrik Johansson på 0735-083000. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Specialist Rekrytering, Jonas Andersson på 0790–787939. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 14 december 2018.

Välkommen med din ansökan!

 

Då vi redan valt rekryteringsstrategi undanber vi oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterare och annonssäljare.


Ansök här

Kontaktpersoner:Fler lediga jobb
Alla lediga jobb i Västra Götalands län