Planerare

Sista ansökningsdag: 2018-11-29 - Eskilstuna

Ansök här

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?

 

Rollen hos oss

Arbetet som Planerare innebär en central roll i projektet då man inhämtar information från medarbetare, leverantörer. Du ska kunna hantera stora mängder information för att bearbeta och tydliggöra den i projektet och registrera händelser i planeringssystem, du har stort inflytande på planeringsarbetet i projektet.

Du kommer att analysera data och identifiera samband med alla pågående aktiviteter i produktionen. Efter analys kommer du kommunicera ut och ge återkoppling till involverade parter och göra eventuell justering i tidplanen.

I din roll ansvarar du även bland annat för upprättande av planeringsunderlag, resurssatta tidplaner och löpande avstämningar utifrån BIM-modeller och ritningar som finns tillgängliga.

Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående tidplaner och styrande dokument och trivas med att hantera många uppgifter parallellt.

Vi kommer ge dig grunderna i NCC planeringsarbete, om hur vi strukturerar och planerar våra projekt. Du kommer sitta på plats i projektet tillsammans med erfarna och kunniga medarbetare.

 

 

Dina erfarenheter och kompetenser

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har en byggteknisk eller logistikutbildning med något års erfarenhet från produktion. Du har vana av att arbeta med planering (Power Project), BIM-modeller och Primavera.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ, analytisk, strukturerad med god förmåga att se lösningar och trivs i en miljö där du har en central roll. Vidare har du god förståelse för informations- och materialflöde samt god kunskap inom planeringsteknik, granskning av tidplaner i modeller.

Vi ser att du som tidsplanerare tar initiativ och driver viktiga frågor i mål med stöd av våra medarbetare på projektet.

 

 

Ytterligare information Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till           Robert Carlsson, Projektchef på telefon 0790-72 77 85.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-11-29.

Kom och väx hos oss! Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till oss!


Ansök här

Kontaktpersoner: