Site Manager Beläggning

Sista ansökningsdag: 2019-01-06 - Jönköping

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Är du en god ledare med erfarenhet inom entreprenadbranschen. Drivs du av att driva projekt och göra affärer? Då kan du vara vår nästa Site Manager i Jönköping!

Här är dina nya utmaningar

I din roll som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten i regionen. Det innebär att du har fullt ekonomiskt, produktions och personalansvar för 4 tjänstemän.

Vidare kommer du att driva projekt enligt tidplan, budget och ansvara för kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Därtill kommer du att ansvara för kontraktsfrågor, vara delaktig i anbud och kalkylarbete. Du kommer även att arbeta med att sätta mål för den långsiktiga planeringen av verksamheten. 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

För att vara framgångsrik i rollen har du en byggteknisk utbildning med ett par års erfarenhet från entreprenad, beläggning, drift eller fiberbranschen. Du har erfareneht av att arbeta med kalkyl och kundrelationer.

Som person är du en bra ledare, som gillar att arbeta med och motivera medarbetare. Du är tydlig, kommunikativ, affärsmässig, strukturerad och trivs med att arbeta administrativs såväl som ute hos kunder.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping. 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager, Johan Berg på telefon 0700-88 87 60. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-78 79 39.

Urval sker löpande dock senast 2018-01-06. Ansök därför så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner:Fler lediga jobb
Alla lediga jobb i Jönköpings län