Projektutvecklare till Sector Stone - Region East & Middle

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Som projektutvecklare arbetar du i tidiga skeden med att identifiera, utveckla och leda nya projekt inom regionen. Du ansvarar för att leda projekt från idéstadiet till etablering av anläggningar och terminaler. Till dina uppgifter hör att bearbeta marknad, vara delaktig i tillståndsfrågor i nära samarbete med råvarugruppen, ta fram etableringskalkyler, agera som huvudansvarig för projekt, från tidigt skede till att koordinera driftsättning/överlämnande av terminal/täkt till Site Manager.

Arbetet sker i samarbete med ett engagerat och kompetent team. Alla projekt är unika och beroende på förutsättningarna kan därför processerna se olika ut, därför är det av yttersta vikt att du kan anpassa lösningar till respektive situation. Du kommer även att arbeta i nära samverkan med övriga koncernbolag inom NCC genom projektens alla delar i processen. Du bidrar till att generera nya affärer genom nyttjande av erfarenhet och ditt kontaktnät. I denna roll rapporterar du till Region Manager och är en del av regionens ledningsgrupp.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har;
Du har civilingenjörsexamen eller motsvarande kombinerat med relevant branscherfarenhet. Du har minst 4–5 års erfarenhet av motsvarande roll och har vana att leda flera projekt samtidigt. Vidare har du ett stort kontaktnät inom inom Regionen och du har förmågan att se affärsmöjligheter och är resultatorienterad. Som person är du en relationsskapare som naturligt skapar och underhåller ditt nätverk, du är driven, social och engagerad, utan att tappa struktur och prioriteringsförmåga.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande, dock är sista ansökningsdag den 10 september 2018. Vill du veta mer om rollen som Projektutvecklare till Region East & Middle, kontakta gärna Region Manager Niclas Midlöv 070-088 88 72 eller Rekryteringsansvarig Suzanne Falk 076-521 61 82. Din ansökan och CV kan du registrera nedan.


Ansök här

Kontaktpersoner: