Arbetsledare

Ansök här

Det går bra nu…
Hittills har 2017 varit lyckosamt för NCC och minst sagt för vår verksamhet inom Betong och Mark i Östergötland. Därför behöver vi nu utöka vårt team med fler engagerade och kompetenta medarbetare i Östergötland. Vi letar nu efter ambitiösa arbetsledare i ett spännande och utvecklande skede för NCC. Känner du redan igen dig? Bra, då har vi med största sannolikhet hittat rätt.

Vem är du?
Som arbetsledare på NCC är du platschefens högra hand och är den som får mycket att hända i produktion, både vad gäller information, säkerhet och framdrift. Rollen innebär ett självständigt arbete med mycket kontakter såväl internt som externt samt daglig arbetsledning av personal. Vissa administrativa och ekonomirelaterade uppgifter kan även de vara en del av ditt dagliga arbete. Vi söker dig som är ansvarsfull, tycker om att leverera ett förstklassigt resultat och som är en bra tillgång i vårt kompetenta lag. Ledord för dig är teamarbete, lösningsfokus, öppenhet för nya idéer samt god kommunikation.

Är du vår framtida ambitiösa arbetsledare bör du ha en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller likvärdigt. Vi ser det även som meriterande om du har några års erfarenhet från en liknande roll.

Känner du fortfarande igen dig i rollen som den ambitiösa arbetsledaren på NCC? Vill du jobba i ett gäng där din åsikt är viktig? I ett gäng som vet att trivsel är grunden för att allt ska bli så bra som möjligt på jobbet. Tveka då inte – skicka in din ansökan till oss! Urval sker löpande.

Vilka är vi?
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss finns det kontinuerliga utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att delta i en mängd spännande infrastrukturprojekt av varierande storlekar. Vi är även måna om att ha en god och säker arbetsmiljö och värnar om våra kollegor.

Just nu sitter vi med intressanta projekt så som den nya simhallen vid Folkungavallen i Linköping samt en ny och säkrare vägsträcka parallellt med riksväg 51 med en tillhörande vägbro över dubbelspåren på stambanan samt Parkeringshus Akilles i Linköping. Och många fler spännande mark- och anläggningsprojekt är på ingång!

Ytterligare information
Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Linköping

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Jörgen Kernell, Produktionschef, mobilnr 070-660 90 48 eller Lars Andersson, Projektchef, mobilnr 070-538 06 20. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service där vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och rörarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi specialiserar oss också på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner. Vi arbetar över hela Norden och affärsområdet har idag en stark position i Sverige. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.


Ansök här

Kontaktpersoner: