Projektinköpare Hus Stockholm

Ansök här

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas. De senaste åren har vi genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2 Mdr kronor. 

Vi söker nu en erfaren Projektinköpare till vår specialistgrupp.

Rollen hos oss

Som projektinköpare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp inköp vid ett eller flera av avdelningens projekt. Du är involverad i anbuds- och projekteringsfasen samt är även ansvarig för att driva upphandlingar av olika slag under hela projektets genomförande. Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, entreprenadingenjörer, plats- och projektchefer.

I arbetet ingår att självständigt driva hela inköpsprocessen. I detta innefattas leverantörsbedömningar, leverantörsval, genomförande av förhandlingar samt att med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt. Som projektinköpare är du även ansvarig för att ta strategiska beslut för hur inköpsarbetet skall bedrivas i det specifika projektet. Som stöd har du våra inköpssystem, erfarna kollegor, lead buyers och centrala resurser för internationella inköp.

Inom NCC strävar vi efter att kombinera kostnadseffektiva projektinköp med en strävan att samla våra volymer för att på bästa sätt nyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som projektinköpare blir du en nyckelperson som kombinerar olika inköp och avtal på bästa sätt och den som styr mot NCC-koncernens gemensamma inköpsmål och strategier.

 

Dina erfarenheter

Vi söker just nu en erfaren projektinköpare. Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet av inköpsarbete inom byggbranschen samt har grundläggande byggteknisk kunskap. Du har troligen akademisk utbildning kompletterat med arbetslivserfarenhet alternativt 3 4-årigt tekniskt gymnasium eller motsvarande.

 

Dina egenskaper

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en Tillsvidareanställning med placering inom Stockholmsområdet. Det är positivt om du skulle tycka att projekt i norrort är en fördel. Resor i tjänsten kan förekomma. Du rapporterar till specialistchef på avdelningen.

 

Vi erbjuder

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta HR-specialist Marie Holmberg på telefonnummer 08- 585 521 04, marie.holmberg@ncc.se 

Under veckorna 28-32 har vi svårare att besvara din frågor då vi har semester men vi återkommer till dig så snart som möjligt därefter.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2017-08-20.

Välkommen med din ansökan!

 

Trevlig sommar!


Ansök här

Kontaktpersoner: