Anbudsingenjör

Ansök här

Kom och hjälp oss att få vår verksamhet i Östergötland att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden i vår geografi och har just nu flera intressanta projekt på gång. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en Anbudsingenjör till vår avdelning Building i Östergötland som arbetar med bostäder och kommersiella fastigheter.

Här är dina nya utmaningar
Som anbudsingenjör får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan till och med projektets färdigställande. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med mängdberäkning, pris-och tidsättning, risk- och möjlighetssanalyser, offertförfrågningar och upphandlingar. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att du deltar aktivt även under projektets genomförande och detta skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Du kommer att ingå i en dynamisk grupp av projekteringsledare och anbudsingenjörer.

Dina erfarenheter och erfarenheter
Vi söker dig som har arbetat med anbud/kalkyl inom bygg med goda kunskaper om produktion och arbetsmetoder och med ett intresse att långsiktigt medverka till att driva och utveckla anbudsprocessen. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning mot bygg alternativt innehar annan utbildning som kan ses som motsvarande. Du är driven i ditt arbete och har sinne för goda affärer och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt. Med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningarna. Eftersom anbudsarbete är ett intensivt lagspel förutsätter vi att du har lätt för, trivs med att samarbeta och skapa goda relationer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med är placerad Linköping eller Norrköping.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistchef Rikard Lindholm, på telefon 013-247717. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-05-20.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: