Anbudsingenjör med BIM- och VDC-inriktning

Ansök här

Nu söker vi en anbudsingenjör med BIM- och VDC-kompetens till vårt specialistteam inom vår verksamhet för kommersiella fastigheter i Stockholm, avdelning Hus. Avdelningen är inne i en spännande tillväxtfas och har de senaste åren genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i den nya Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Närmast på agendan står flera strategiska partneringavtal samt många spännande projekt i projekteringsfasen bland mycket annat. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2 Mdr kronor och är ca 400 anställda.

Här är dina nya utmaningar

Som anbudsingenjör är du en viktig del i det team som arbetar tidigt i projekten. Tillsammans arbetar ni för att ge våra projekt rätt förutsättningar för kunna leverera hög kvalitet och lönsamhet under produktionen. Dina arbetsuppgifter varierar från koncentrerat egenarbete med mängder och kostnader till att samarbeta med leverantörer och underentreprenörer och skissa fram lösningar på komplexa problem. Digitala arbetssätt genomsyrar rollen och att använda modeller för mängdavtagning, planering och visualisering är en del av din vardag. När projektet övergår i produktion är du även med i uppstarten för att föra över dina kunskaper till produktionen.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med en byggteknisk högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen något års erfarenhet från produktion som arbetsledare eller motsvarande. Du är kunnig inom BIM och VDC och har inga problem att ta dig an nya IT-verktyg. Meriterade kunskaper för BIM- och VDC-arbetet är Revit, Solibri och Bluebeam. Det är också meriterade med kunskaper inom MAP och Excel. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Stora utvecklingsmöjligheter

Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att  du med redan gedigen erfarenhet kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Anbudsingenjör eller  för dig med kortare erfarenhet, kunna ta steget in i en denna nya roll som Anbudsingenjör på bästa sätt.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-specialist Rekrytering marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2017-08-20. under veckorna 28-32 har vi semester och ber därför att få återkomma till dig därefter med svar på dina frågor.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda

 


Ansök här

Kontaktpersoner: