Projekteringsledare

Ansök här

Kom och hjälp oss att få vår verksamhet i Östergötland att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden i vår geografi och har just nu flera intressanta projekt på gång. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en projekteringsledare till vår avdelning Building i Östergötland som arbetar med bostäder och kommersiella fastigheter

Dina nya utmaningar
Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i byggprojekt, från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Det innebär att du har en nyckelroll och är en viktig sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. Till din hjälp har du en grupp med skickliga specialister som ser till att tekniska, ekonomiska, estetiska, kvalitativa, funktionella, arbetsmiljö-, miljö- och tidsmässiga krav kan uppfyllas.

På NCC har vi ett fokus på utveckling av virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare kommer att vara väl insatt i dessa frågor. Du medverkar också vid upphandlingen av konsulter och underentreprenörer.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du
För att hantera de utmaningar du kommer att ställas inför så ser vi att den som söker har relevant byggteknisk utbildning och 5-års arfarenhet av projekterings eller projektledning av större projekt. Kunskap inom virituellt byggande är meriterande.

Som person är du trygg i att leda andra i projekt och driver resultatorienterat arbete framåt. Du är en analytisk problemlösare som planerar ditt arbete väl. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer, både med samarbetspartners och dina kollegor. Det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar - ärlighet, tillit, respekt och framåtanda samt vår höga miljömedvetenhet – där vi ser dig som en naturlig förebild.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping eller Linköping. B-Körkort är ett krav.

Kom och väx!
Vill du veta mer om rollen som projekteringsledare hos oss är du välkommen att kontakta Gruppchef Jonas Leijon på telefon; 013-24 64 90. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2017-04-20. Välkommen med din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.


Ansök här

Kontaktpersoner: