Arbetsledare Gruvöns Bruk

Ansök här

Kom och hjälp oss att bygga världens modernaste produktionsanläggning för BillerudKorsnäs på Gruvöns bruk! Vi söker många nya medarbetare till detta spännande projekt som är det största NCC haft i Värmland. Är du arbetsledare med erfarenhet av byggbranschen har vi ett jobb till dig med omgående tillsättning!

Här är dina nya utmaningar 
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser, och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. 

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, modig nog att tänka nytt och tycka om att leda. Vi söker dig som trivs som arbetsledare och gärna vill fortsätta i den rollen.

Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team att utveckla verksamheten tillsammans med.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
- Minst tre års erfarenhet av arbetsledning inom entreprenadbranschen från bana, väg, vatten och avlopp eller betongproduktion 
- Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskola, alternativt arbetat som yrkesarbetare eller maskinförare.
- God organisations- och planeringsförmåga

Ytterligare information 
Anställning omgående med placering på Gruvöns bruk i Grums.
Provanställning
Skiftarbete 7/7 (sju dagars arbete, sju dagars ledighet) på några av blocken.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Berg, projektchef, på telefon 0702-20 83 65, alternativt Petra Carlson, HR, på telefon 0705- 17 50 70. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 9 april 2017.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: