Arbetsledare/supervisor stora projekt Syd

Ansök här

Vi ser mycket positivt på framtiden inom asfalts-/beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi en duktig och driven arbetsledare/supervisor till asfalts-/beläggningsverksamheten inom stora projekt. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och god kamratskap.

Här är dina nya utmaningar
Rollen innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med platschef ansvar du för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål. Ditt arbetsområde omfattar södra och västra Sverige med trafikverket som huvudsaklig kund och du kommer vara ute på traktamente under veckodagarn. Arbetet är säsongsbetonat och under vår säsong, som sträcker sig från april till december, bör du vara beredd på ett händelsrikt och intensivt arbete.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du som söker har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning vilket ses som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbetsledning samt vägbyggnation eller beläggningsverksamhet och du ser det inte som något hinder att vara ute på traktamente under veckodagrna.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Kan variera, men med fördel i Jönköping, Borås, Göteborg eller Halmstad.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx!
Vid frågor kontakta platschef Johan Berg, 0708- 88 87 60 eller HR Specialist Victoria Enghult, 0765- 21 66 77.
Registrera din ansökan och CV nedan.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.


Ansök här

Kontaktpersoner: