Rätt läge, rätt lokaler och rätt kontor finns i Malmös framtidsområde Hyllie. Här har vi byggt ett innovativt kontorshus med spektakulär arkitektur. Certifierat som ”Excellent” enligt världens tuffaste miljöcertifieringssystem BREEAM. Bland hyresgästerna finns Boozt och Zumtobel.

Hyllie är Malmös framtidsområde. Med närhet till Öresundsbron, Malmömässan och köpcentrumet Emporia har vi utvecklat kontorslokaler som ger medarbetarna rätt arbetsmiljö i en fastighet med miljöprofil. Genomtänkta lokaler ger friskare medarbetare som presterar mer. Att vara verksam i en miljöcertifierad fastighet ger trovärdighet både internt och externt. Resultatet blir starkare kundrelationer, stolta medarbetare och en fördel vid rekrytering av nya kollegor.

 • Takhöjd 2,70 m – mycket dagsljus och rymd
 • Parkeringsgarage byggs i källaren och i närområdet finns gott om parkeringsplatser
 • Låg energianvändning – lägre kostnader och minskat koldioxidutsläpp
 • Tåg: Malmö C ca 6 min, Triangeln ca 3 min och Kastrup ca 12 min
 • Miljöcertifiering: BREEAM Excellent

synligt läge stärker varumärket

Rätt kontor är en framgångsfaktor. I Hyllie profileras företagen i ett väl synligt läge i Malmös framtidsområde. Här har vi utvecklat en fastighet som med sin spännande arkitektur, smarta lösningar, sitt strategiska läge och högt satta miljömål är något utöver det vanliga.

Lokalerna som gör dig Excellent

Ett modernt kontor som anpassats utifrån den verksamhet som ska drivs där blir såväl företagets ansikte utåt som en plats där medarbetarna kan arbeta effektivt. I Hyllie är lokalerna luftiga och öppna. Husets genomtänkta lösningar ökar flexibiliteten och gör att varje kvadratmeter kan användas mycket effektivt.

Goda materialval och klimatkloka lösningar ger låg energianvändning och ett behagligt inomhusklimat. Människor som mår bra på arbetsplatsen har lägre sjukfrånvaro, presterar bättre och genererar därigenom mer vinst till företaget. Samtidigt blir det allt viktigare att erbjuda en inspirerande arbetsmiljö i rätt läge för att locka till sig och behålla de bästa medarbetarna. Därför är det inte så konstigt att allt fler företag ser kontoret som ett affärsstrategiskt verktyg.

I nya, effektiva lokaler kan du utforma en arbetsmiljö som speglar företagets kultur och värderingar. Därigenom stärker du företagets varumärke bland både kunder och medarbetare. En Excellent affär helt enkelt.

Omgivet av talang och innovation

Området Hyllie är en ny stadsdel i Malmö. Här finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, mässanläggningen Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Lätt att resa och frakta gods

Från Hyllie station tar det enbart 12 minuter att resa till Kastrup flygplats. Till Malmö C reser du på 6 minuter. Med bil ansluter man smidigt till och från de stora trafiklederna E65, E6 och E20.

 • Öresundsbron: ca 5 min
 • Parkering: ca 5 000 bilplatser
 • Cykel: ca 1 300 cykelplatser
 • Buss: Stadsbussar
 • Tåg: Malmö C ca 6 min, Triangeln ca 3 min och Kastrup ca 12 min

MILJÖ

När du väljer miljöcertifierade lokaler tar du ansvar för en hållbar utveckling. Ditt miljöansvar genererar lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke och nöjda medarbetare som mår bra och presterar på topp.

Bli Excellent i BREEAM-certifierade eXlent Hyllie

För Hyllie är miljömålen höga. Genom en miljöcertifiering i den näst högsta nivån BREEAM Excellent blir Hyllie en av de mest framstående fastigheterna i världen när det kommer till miljöprestanda och arbetsmiljö. Certifieringen är ett objektivt bevis på att fastigheten håller hög kvalitet och verkligen lever upp till de högt ställda miljömålen. Likaså innebär miljöcertifieringen att inomhusmiljön är hälsosam för dig och dina kollegor.

BREEAM tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Godkänd certifiering innebär att fastigheten utvärderats mot ett antal fastställda riktvärden, Energi- och vattenanvändning, inomhusklimat, föroreningar, transporter, byggnadsmaterial, avfallshantering och förvaltningsprocesser är ett urval av alla de aspekter som utvärderas.

Låg energianvändning – ett gemensamt mål

Certifieringarna är objektiva bevis på att fastigheten håller hög kvalitet och verkligen lever upp till de högt ställda miljömålen. I Hyllie finns alla förutsättningar för dig som hyresgäst att arbeta klimatklokt. Här mäts till exempel el, värme och kyla individuellt. Den höga tekniska standarden ger låga driftskostnader, flexibla lokaler och ett gott inomhusklimat.

Företag som flyttat in i fastigheten har gjort ett positivt ställningstagande för hållbarhetsfrågor vilket stärker deras varumärke.

 • Lev som du lär i en miljöcertifierad fastighet – stärk ditt varumärke
 • Låg energianvändning – lägre kostnader och co2-utsläpp
 • Miljömässigt bra materialval – ett hållbart samhälle
 • Sunt inomhusklimat – lägre sjukfrånvaro
 • Individuell mätning av el och värme/kyla – betala bara för den egna verksamheten
 • Miljöutbildning för hyresgästen – lägre miljöpåverkan
 • Gröna hyresavtal – lägre miljöpåverkan