Nya Hovås i Göteborg

Drömmer du också om kvarteren vid havet? Välkommen till ett modernt boende mitt i naturen med gångavstånd till bra närservice.

BeskrivningOpen

Här i Nya Hovås på berget växer ett nytt bostadskvarter fram med olika upplåtelseformer. Upplev fördelarna från den lilla och stora staden förenat med hav och natur. Ett personligt boende med butiker, service, kultur, kontor och gemenskap rätt nedanför.

Berguven i Nya Hovås

Upplev fördelarna från den lilla och stora staden förenat med hav och natur. Ett personligt boende som varvas med handel, kontor, grönskande omgivningar och ett öppet torg med karaktär.

Natur och aktiviteter

I nya Hovås och runtomkring finns mängder av aktiviteter att ägna dig åt. Ridklubb, gym, yoga, tennishall, fotbollsplaner, ishall och golfbana. Allt inom några kilometers avstånd. För skogspromenader är det bara att öppna dörren. Sjöbacka naturreservat ligger strax österut med Oxsjön och Sisjön är ett bra alternativ om du vill fiska. För salta bad breder Stora Amundön ut sig ett par kilometer västerut.

Mitt i naturen nära kollektivtrafik

I Nya Hovås får du ett fantastiskt boende mitt i naturen med ett rikt serviceutbud och kollektivtrafik på gångavstånd. Härifrån kommer du snabbt ut på Brottkärrsmotet längs med väg 158. Från Linnéplatsen är du här på cirka 12 minuter med bil och 20 minuter med buss. Tycker du om att cykla, kan du göra det längs vackra Säröbanan, det går nästan lika fort.

För dig och grannarna

I Berguven sträcker sig ditt hem utanför lägenhetsdörren. Tillsammans med dina grannar har du tillgång till en större lokal med övernattningsrum och tillhörande uteplats, perfekt när du får många gäster. Långväga besökare slipper tänka på hemfärd efter en trevlig kväll. Utöver detta finns separat lokal för styrelsemöten eller annat som föreningen önskar. Bilen parkeras i garage under huset på andra sidan gatan och för besökare finns platser intill gatan. Cykel låser du in i förrådet vid entrén.

Hållbara lösningar

Bostadsrättsföreningen Berguven har låg klimatpåverkan. Ditt hus bygger vi med sunda materialval som skapar en bra inomhusmiljö. Detta ger ett välisolerat klimatskal, behagligt inomhusklimat, lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan.

Gör en intresseanmälan Open

Intresseanmälan

Intresserad? Skicka intresseanmälan här

Obligatoriska fält
 

Etapper i närhetenÖppna

Etapper i närheten

Etapper i närheten Visa större karta