Området kring Kvillebäcken i Göteborg

Kollektivtrafiken tar dig snabbt till city. Spårvagnen från Hjalmar Brantningsplatsen tar dig till Brunnsparken på endast sex minuter.

BeskrivningOpen

Kollektivtrafiken tar dig snabbt till city. Spårvagnen från Hjalmar Brantningsplatsen tar dig till Brunnsparken på endast sex minuter.

Du kommer smidigt till en mängd aktiviteter. Sportanläggningar, Lundbybadet och på cykelavstånd finns även den fina Hisingsparken med Slätta damm som är Göteborgs största parkområde. Här finns alla möjligheter till motion, lek och rekreation i en underbar miljö.

Ny lägenhet i lågenergihus

Husen i Kvillebäcken följer Göteborgs miljö- och energiprogram och byggs som lågenergihus. Husen i Kvillebäcken har en effektiv värmeåtervinning och energieffektiva fönster. Vi använder alltid snålspolande blandare, toaletter och vitvarorna håller en bra energiklass. Huset värms upp med fjärrvärme samt FTX-aggregat för att få ett behagligt inomhusklimat med jämn temperatur och ren luft. Det är särskilt tilltalande för allergiker.

Historiska Kvillebäcken

Fram till mitten av 1960-talet var Kvillebäcken ett utpräglat jordbruksområde och tillsammans med hela Backa mer känt som Hisingens trädgård. Under de senaste 50 åren har området successivt omvandlats till industriområde och på senare tid fått mer inslag av handel. Merparten av den gamla industribebyggelsen har idag rivits till förmån för skapandet av den nya stadsdelen Kvillebäcken.

Gör en intresseanmälan Open

Intresseanmälan

Intresserad? Skicka intresseanmälan här

Obligatoriska fält