St 167 i Stora Mossen, Bromma

Citynära läge i Stora Mossen, Bromma. Yteffektiv och bra planlösning med balkong eller uteplats mot gården och storlekar från 1-4 rum och kök. Bara 3 minuter till tunnelbanan!

BeskrivningOpen

Boendet i St 167 är för dig som vill komma närmare naturen men ändå inte tappa kontakten med stan. 167 är det eftertraktade postnumret och St får representera den urbana känslan som kommer att prägla boendet här. Street, station eller Stora Mossen, associationen är fri. Lägenheterna är i storlekarna 1-4 r.o.k. Yteffektiva mindre lägenheter, skräddarsydda för singeln eller paret. Genomtänkta och smarta 3:or och 4:or för dig som behöver lite extra rum för barnen. Gemensamt för alla är att de får egen balkong eller uteplats in mot gårdssidan.

Kommunikationer

På några minuter tar du dig till Stora Mossens tunnelbanestation, därifrån går Gröna linjen till Alvik och vidare in mot city. I Alvik finns även tvärbanan. Kommunikationerna kan inte bli bättre.

Natur och fritid

Här bor du nära allt det bästa idyllen Bromma har att erbjuda, vackra skogsområden, prunkande villaträdgårdar, gnistrande mälaren och bra skolor och förskolor.

Det lilla extra

Graffittikonstnären Rasmus Randén har gjort en tolkning av projektet som finns i bildspelet ovan. Här får St 167 omringas av några av de utmärkande landmärken som också gör Bromma så attraktivt och särpräglat; spårvagnen, klippbad längs Mälarens kust, Per-Albin husen, Bromma flygplats osv. Alla trapphusen får ett eget unikt exemplar i entrén när det är dags att flytta in.

Anmäl ditt intresse idag!

Anmäl ditt intresse och få löpande information om projektet och en VIP inbjudan till säljstarten med möjlighet att välja din drömlägenhet före alla andra.

Gör en intresseanmälan Open

Intresseanmälan

Intresserad? Skicka intresseanmälan här

Obligatoriska fält
 

Etapper i närhetenÖppna

Etapper i närheten

Etapper i närheten Visa större karta