On Track vid Älvsjö Station

Nytt boende vid Älvsjö station med tillgång till bilpool och utmärkt cykelförvaring. För dig som gillar ett aktivt liv och gärna umgås på den spännande gården med bland annat löparbana och utegym!

BeskrivningOpen

Är du öppen för ett nytt sätt att leva och bo? Gillar du fysisk aktivitet, umgänge, närhet till city och tillgång till egen bilpool? Då är On Track i Älvsjö rätt val! Här bygger vi yteffektiva bostadsrättslägenheter kring en gemensam aktivitetsgård du aldrig upplevt förr. Och pendelstationen når du på 60 blankt!

Klara. Färdiga. Gå!

Precis intill Älvsjö station uppförs 157 yteffektiva lägenheter, framför allt ettor och tvåor samt ett fåtal treor. Lägenheterna fördelas på fyra separata huskroppar med sex våningar i varje som omsluter en gemensam innergård. Eller arena, kanske vi ska kalla det. Här planeras nämligen ett antal ”stationer” för olika typer av aktiviteter, både fysiska och sociala. • Löparbana – perfekt för uppvärmning och korta sprintlopp. • Utegym – för chins, situps, knäböj och andra muskelstärkande övningar. • Pyramidbänk – med plats att njuta av kvällssolen och pusta ut efter fyspasset. • Utegrill – samla vänner och grannar för ett grillparty! • Trädgård – planteringar med tillhörande sittplatser.

Landskapsarkitektens vision

'On Track får en grönskande gård som inbjuder både till aktivitet, trädgårdshäng och odling. Gårdens avlånga form utnyttjas för en löparbana och bryts samtidigt av genom ett antal växtbeklädda spaljéer som bildar mindre rum i rummet. Planteringarna består av riktigt höga och frodiga perenner i en färgskala som harmoniserar med den lilafärgade löparbanan.' / Linda Andsberg, ÅWL Arkitekter AB

Moderna lägenheter för urbana invånare

Lägenheterna är yteffektiva, smart planerade och kan utrustas med en hel rad tillval för att skräddarsy din bostad som du vill ha den! Den minsta ettan är 27 kvm och passar i första hand dig som är singel. Kanske är det din första lägenhet? Sen följer större ettor på 34-38 kvm och tvåor på 44-66 kvm samt några treor på 80 kvm. Alla med stora ljusinsläpp och modernt utrustade med hög kvalitet. Samtliga har balkong eller uteplats in mot gården. Här sitter du på första parkett med fin uppsikt över gården!

Stockholms bästa kommunikationer?

Att du bor på krypavstånd till Älvsjö station har du knappast missat. Inte nog med det. För dig som har bil är ett garage beläget under fastigheten och föredrar du cykel finns här ovanligt gott om såväl ställ som låsbara cykelförråd. Och för dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst – det nya smarta sättet att få tillgång till bil!

Lokaler i bostadsrättsföreningen

I bostadsrättsföreningen kommer det att uppföras 4 st lokaler i storlekar mellan ca 43-80 kvm. Är du intresserad kontakta vår förvaltare Eva Boberg, eva.boberg@ncc.se

Gör en intresseanmälan Open

Intressenamälan

Intresserad? Skicka intresseanmälan här

Obligatoriska fält
 

Etapper i närhetenÖppna

Etapper i närheten

Etapper i närheten Visa större karta